top of page
  • Writer's pictureMees Clausing

Meet my Partners: Orise Vitamins

Updated: Jul 27, 2021


In de afgelopen periode heb ik een relatie opgebouwd met een aantal mooie sportmerken en -(gerelateerde)bedrijven. Ik ben een partnerschap met hen aangegaan omdat ze net als ik verder kijken en ze staan voor wat ik waardeer in sportgerelateerde producten: innovatief, top kwaliteit en toonaangevende prestaties, en betrouwbaar. In de aankomende weken stel ik deze merken en organisaties graag aan je voor, zodat ook jij kan ontdekken wat ze te bieden hebben. En ze wellicht ook jou kunnen helpen om jouw eigen doelstellingen op het gebied van bewegen, sport en/of gezondheid te behalen.


Vandaag laat ik je kennismaken met Orise Vitamins. Orise Vitamins is een jong bedrijf dat zich volledig focust op vitamines en andere supplementen. De producten worden ontwikkeld door de succesvolle sportcoach Jac Orie in samenwerking met een aantal specialisten van binnen en buiten zijn ploeg.

Al ruim 20 jaar verdiept Orie zich in de wereld van voeding en suppletie. Niet alleen voor ‘zijn’ topsporters maar ook voor familieleden, vrienden en kennissen die zich bij hem melden voor advies. Dat varieerde van tips voor de beste multivitamines tot het bestrijden van ouderdomsklachten.

Hier ligt ook de oorsprong van Orise. Nadat Jac Orie veel positieve feedback kreeg op zijn adviezen, werd hij benaderd om zelf een product te gaan maken. Op die manier kon Orie zijn droom verwezenlijken: een zo groot mogelijk publiek te bedienen met vitamines en suppletie van hoogwaardige kwaliteit.


Uiteindelijk wil iedereen het maximale uit het leven halen. En ieder op zijn eigen manier. De topsporter wil die extra ondersteuning om net iets beter dan de rest te zijn. De amateursporter wil zijn lichaam in topconditie hebben om elke keer weer een nieuwe, sportieve uitdaging aan te gaan.


In Orise Vitamins heb ik een partner gevonden die verder kijkt. Achter de 'fancy goggles and fast ski's'. Die samen met mij het persoonlijk verhaal achter de kracht van sport wil vertellen en mijn doelen begrijpt, om mij verder te ontwikkelen als alpineskiër en als jong volwassen, om zo de top in het alpineskiën bereiken, in ieder geval het maximale uit mijzelf te halen.

Dus de volgende keer dat je er op uit gaat om je te oriënteren in de wereld van voeding en suppletie, raad ik je aan om eerst eens naar Orise te kijken.


En bekijk ook mijn andere partners op mijn website voor meer informatie over deze merken en organisaties.

23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page