top of page
  • Writer's pictureMees Clausing

Meet my Partners: Fischer Sports

Updated: May 12, 2021In de afgelopen jaren heb ik een relatie opgebouwd met een aantal mooie sportmerken en -(gerelateerde)bedrijven. Ik ben een partnerschap met hen aangegaan omdat ze net als ik verder kijken en ze staan voor wat ik waardeer in sportgerelateerde producten: innovatief, goede kwaliteit en toonaangevende prestaties, en betrouwbaar. In de aankomende weken stel ik deze merken en organisaties graag aan je voor, zodat ook jij kan ontdekken wat ze te bieden hebben. En ze wellicht ook jou kunnen helpen om jouw eigen doelstellingen op het gebied van bewegen, sport en/of gezondheid te behalen.


Vandaag laat ik je kennismaken met Fischer Sports (ski-uitrusting). Voor iedereen die betrokken is bij de wintersport, of het nu gaat om recreatief, de breedte - en/of wedstrijdsport, Fischer Sports is een merk dat bekend staat als wereldleider binnen mijn sport alpineskiën met een groot ambassadeursnetwerk van enkele van wereld beste en talentvolle atleten binnen de wintersport. Waaronder de Engelsman Dave Ryding (Alpine ski racing), de in Oostenrijk wonende Nederlandse Sara Marita Kramer (Ski springen) en nog veel meer.

Fischer Sports is vooral bekend om hun hard-ware (d.w.z. ski's, skischoenen, bindingen en stokken). Maar waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is hun lijn van zachte goederen (zoals jassen, broeken, sweater en t-shirts) die functioneel en modisch zijn.


In Fischer Sports heb ik de technische leverancier gevonden die verder kijkt. Achter de 'fancy goggles and fast ski's'. Die samen met mij het persoonlijk verhaal achter de kracht van sport wil vertellen en mijn doelen begrijpt, om mij verder te ontwikkelen als alpineskiër en als jong volwassen, om zo de top in het alpineskiën bereiken, in iedergeval het maximale uit mijzelf te halen.


Dus de volgende keer dat je er op uit gaat om je te oriënteren op een nieuwe ski-uitrusting, raad ik je aan om eerst eens naar Fischer te kijken.


En bekijk ook mijn andere partners op mijn website voor meer informatie over deze merken en organisaties.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page