top of page
Get involved.
DSC_6300.jpg

'Passionate to create my own path on & off snow and inspire others too' #createyourownwayoutthere


Net als vele andere jonge atleten ben ik allereerst mijn ouders enorm dankbaar voor hun hulp waardoor ik sta waar ik nu sta. Van het rijden naar trainingen (en wedstrijden), de financiële ondersteuning tot het leren dat niets vanzelf gaat en je er altijd hard voor zal moeten werken. Toen ik zestien jaar oud was werd ik voor het eerst echt gesponsord, door Orise Vitamins. Een samenwerking die verder gaat dan alleen sponsoring van (voeding)supplementen. Maar staat waar ik echt in geloof: 'Alleen kun je niets, je moet het samen doen' – "een uitspraak van één van Nederlandse grootste sporters, Johan Cruijff." Dit breidt zich nog steeds verder uit en ik ben dan ook heel trots en dankbaar dat verschillende bedrijven, merken, organisaties en mensen mij ondersteunen.

   SUPPORT MY AMBITION I Get involved.

Alpineskiën is geen focussport bij NOC*NSF of NSkiV; geen kernsport in geen enkel provinciaal of gemeentelijk beleid; en kent geen talentontwikkeling direct onder regie van de bond. In mijn ambities word ik dus zowel organisatorisch als financieel niet ondersteund door de skibond of NOC*NSF/TeamNL. Het meest uitdagende deel van alpine skiën heeft dan ook niets te maken met het skiën zelf. In plaats daarvan, de moeilijkheid waar ik mee geconfronteerd wordt is het vinden van de juiste middelen en ondersteuning om ieder seizoen mijn programma vorm te geven. Zeker naar de toekomst toe, nu ik gekozen heb om mij richting topsport door te ontwikkelen. Daarom ben ik altijd op zoek naar partners die mij op mijn weg qua kennis inzet, in materieel en/of in financieel opzicht willen bijstaan en ondersteunen.

Een Win-Win situatie

Partnership gaat voor mij daarbij niet over de best mogelijke 'deal'. Want wat voor de ene atleet goed werkt, kan voor een ander misschien van geen toegevoegde zijn. Financieel aan de ene kant besparen en dat vervolgens toeleggen op extra trainingen, kan dan voor beide een weggegooide investering zijn. Het gaat voor mij over samen werken aan ambities. Niet alleen de doelstellingen van mij als jonge atleet behalen, maar ook om die van jou als sponsor sneller te kunnen bereiken en zo gezamenlijk de passie voor sport en alpineskiën in Nederland verder uit te dragen. Sponsoring en partnerships gaan voor mij dan ook over het ontwikkelen van wederkerige relaties die er echt toe doen. Unieke samenwerkings-verbanden waarin we samen zoeken naar creatieve mogelijkheden die tegenprestaties op leveren zodat voor beide partijen een win-win situatie ontstaat op termijn.

Een prachtig risico

Ik ben daarom altijd opzoek naar duurzame partnerships die net als ik zelf verder kijken. Achter 'the falshy goggles and fast skies'. Die samen met mij het persoonlijk verhaal achter de kracht van sport wil vertellen. Over veelzijdig bewegen, gezondheid en het plezier in sporten; over vaardigheden leren die nodig zijn in deze steeds snellere veranderende wereld; aandacht en respect voor de omgeving waarin we leven en over investeren in jongeren met een droom, investeren in de Next Generation! Partners die mijn doelen begrijpen, om mij verder te ontwikkelen als atleet en als jong volwassen om zo de top in het alpineskiën te bereiken. Ik durf hierin te geloven met alles wat ik in mij heb, in ieder geval mijn maximale haalbare niveau te halen. Of dat gaat gebeuren? Hoe goed dat zal zijn? Dat kan niemand voorspellen. Een prachtig investeringsrisico om bij betrokken te raken, toch!?

Laat mij jou helpen om samen het verhaal achter de kracht van sport te vertellen

Ik word geholpen en ondersteund door verschillende partners (sponsoren), suppliers en supporters. Maar ik wil niet alleen krijgen, maar ook geven. Laat mij jou daarom helpen samen het verhaal achter de sport vertellen. Wil jij als bedrijf, organisatie of persoonlijk ook betrokken raken bij mijn uitdagende weg naar de top, mij helpen om mijn sport ambitie waar te maken? Samen zetten we dan jouw organisatie of (sport)merk in beweging! Join the Team!

Mij steunen? Hoe?

Wil jij ook als partner of supplier mij steunen? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken! Direct mij steunen kan ook, via Talentboek! Lees hier meer over het financiële voordeel dat dit voor jou(w) (organisatie en/of bedrijf) als donateur kan opleveren. Kleine bijdrage groot verschil! Daarnaast ben ik als jonge atleet aangesloten bij Talent Empowerment (TE). Dit geeft mij namelijk de mogelijkheid om jou, als bedrijf, niet alleen te laten investeren in mij als 'Next Generation' topsporter, maar ook direct in de ontwikkeling van jouw 'eigen' mensen, zonder dat dit extra budget hoeft te kosten, Win-Win! Lees hieronder verder over het Talent empowerment partnership.

 

Het Talent empowerment (TE) partnership

Investeren in je eigen organisatie én in de 'Next Generation' topsporters! 

TE maakt het mogelijk voor jou als bedrijf en voor mij als jonge atleet samen op weg te gaan in het realiseren van onze dromen en (individuele-/ team-/ organisatie-) doelstellingen. Hierin hebben wij elkaar veel te bieden! Om topprestaties te kunnen leveren is expertise nodig. Het samenbrengen en delen van expertise uit onze verschillende werelden leidt tot nieuwe inzichten, slimmere aanpak en betere resultaten. TE verbindt, stimuleert en faciliteert deze kennisdeling tussen de Nederlandse topsport en het bedrijfsleven. Vanuit hun drie expertises: Ontwikkeling, Inspiratie en Communicatie kan TE bijdragen aan jouw organisatie trajecten door de kracht van sport als toegevoegde waarde in te zetten. Denk hierbij aan: leiderschapsprogramma’s; cultuurveranderingstrajecten; marketing/communicatie formats;    trainingskamp of andere (in- als externe) events waarin topsport en het bedrijfsleven bij elkaar gebracht worden. Tegelijkertijd investeer jij in mij als jonge atleet waardoor ik onder andere van persoonlijke begeleiding (mentorschap) van een ex-topsporter gebruik kan maken en een eigen budget creëer welke ik kan investeren in mijn eigen sportieve ontwikkeling.

 

Willen jij en jouw collega's een uniek inkijkje in de Nederlandse topsport, specifiek in het alpineskiën en vanuit deze hoek geïnspireerd worden? Wil je meer weten over over de mogelijkheden bij de uitvoering van concrete organisatie vraagstukken vanuit topsport filosofie om zo samen te werken aan een sterke organisatie naar de toekomst toe? En tegelijk investeren in de ontwikkeling van zowel de 'eigen' mensen én bijdragen aan de volgende generatie medaillewinnaars, zonder dat dit extra budget hoeft te kosten? Neem gerust contact met mij op en/of klik hier voor meer informatie over Talent empowerment.


Online doneren aan mij is mogelijk via Talentboek 

Talentboek maakt onderdeel uit van de stichting Yvonne van Gennip Talent fonds. Ik maak gebruik van dit platform zodat ik mijzelf en mijn doelen goed kan presenteren naar jou als mogelijke donateur. Maar ook omdat het voor jou, als donateur, direct voordeel kan opleveren. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is namelijk door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De ANBI-status geeft je als donateur de mogelijkheid een financiële gift fiscaal van de belasting af te trekken. En wel van de inkomsten- en de vennootschapsbelasting.

Doneren kan ook via:

Schenken of gift?* Waarom doneren?

Schenken, doe je vanuit je hart en met een persoonlijk motief. Ongeacht dat motief, is je belangrijkste bijdrage dat je talentontwikkeling in de sport voor iedereen mogelijk houdt! 

*Een schenking is een overeenkomst met als gevolg dat de schenker, ten kosten van zijn eigen vermogen een andere partij (de begiftigde) verrijkt. Een gift is een overdracht van vermogen naar een andere partij. Meer weten? Kijk dan op de site van de Belastingdienst

fischer-sports-logo.png
RlyFuJhy.jpg
Orise+Vitamins.png
logo-Alpendreams.jpg
logo-Sidekicked.jpg
Cortazu.png
Talent empowerment partnership
Doneren via Talentboek
bottom of page